Tratamente fitosanitare

weedkiller_184202387

Tratamente fitosanitare pentru gradina de vis

 

-Oricât de frumoasă ar fi o grădină, ea își pierde repede din valoare dacă nu este întreținută în corect, dacă plantele nu sunt verificate periodic pentru a depista din vreme posibilele boli sau dăunători care le-ar putea afecta.

 

-Compania noastră oferă servicii de tratamente fitosanitare, în vederea combaterii agenților fitopatogeni.

 

-Echipa noastră este alcătuită din profesioniști care au vaste cunoștințe despre plante, ciclul lor de viață și comportamentul acestora în cazul atacului dăunătorilor și agenților patogeni.

Tratamente fitosanitare aplicate la momentul potrivit

 

Pentru erbicidarea terenului, operația trebuie să înceapă cu cel puțin o luna înainte de plantarea gazonului, folosindu-se substanțele potrivite. Executăm aceste lucrări la cererea dumneavoastră, astfel încât buruienile să nu vă invadeze grădina.
Substanțele folosite sunt bine cunoscute de specialiștii din echipa noastră, fiind utilizate exact cele care sunt necesare într-un anumit ciclu de vegetație.
pest-1

Lucrăm doar cu substanțe omologate și respectăm concentratiile și dozajul în funcție de plantele pe care le tratăm. Stabilim momentul optim și respectăm pauza dintre tratamente, precum și condițiile climaterice în care acestea trebuie aplicate.

Dacă apelați la serviciile noastre, veți beneficia de o grădina frumoasă și sănătoasă pe perioade îndelungate și vă veți bucura astfel din plin de frumusețile pe care natura vi le oferă.

652x450_179879-pesticid
Pentru toate nevoile dvs. de grădinărit